Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

School

Kinderen worden opgeleid voor een baan het is een ” beroepsopleiding”.  De vakken die we onderwijzen zijn Hoteltoerisme, Duiktoerisme, “Tours & Travel” en Computertechnologie. En met veel succes ongeveer 70% van alle kinderen die inmiddels van school af zijn hebben een baan gevonden en sommige hebben zelfs een universiteitsstudie afgerond, iets wat voorheen onmogelijk was voor kinderen uit de dorpen. Twee van hen geven nu les op onze school, acht  zijn PADI Instructeur en een groot aantal is inmiddels Divemaster. De meeste hotels in de stad hebben werknemers afkomstig van onze school en in Thalassa ‘s Duikcentrum duikt u uitsluitend met gidsen die op onze school zijn opgeleid.

 

De school is een groot succes, maar wordt te klein.

Er is nog steeds veel hulp nodig, want inmiddels komen nu ook kinderen van de dorpen op de eilanden en zelfs kinderen uit andere delen van Indonesië naar onze school en keren dan, na het behalen van hun diploma, terug om te werken en hun familie te onderhouden.

Met name de duiktoerisme opleiding, gesponsord door Thalassa Dive Resort en onderwezen door Simone is erg populair. We doen veel goeds maar we kunnen het niet alleen. We hebben uw hulp nodig. Een student adopteren een eenmalige of regelmatige donatie doen…alles is goed. Ons bestuur bestaat voor 100% uit vrijwilligers en leggen u heel graag uit wat u kunt doen om deze kinderen te helpen en ze een beter leven bieden.


KRO-NCRV geeft elk jaar een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Kehidupan Anda is zo’n goed doel. Daarom doe ik mee aan Actie Warm Hart en zet ik me in om voor dit doel € 10.000 te verdienen! De goede doelen met de meeste stemmen, maken kans op een van de hoofdprijzen. Daarom wil ik u vragen: Helpt u mee? Breng uw stem uit op: www.kro-ncrv.nl/warmhart/kehidupan-anda