We kunnen met een scala aan emoties terug kijken naar een jaar vol dynamiek. Kehidupan Anda heeft een aantal veranderingen danwel verbeteringen gezien.

  • Onze penningmeester Rob verliet de stichting, en da’s echt een gemis.
  • De website wordt continu aangepast en geoptimaliseerd, en we kregen waardevolle feedback.
  • Onze reporters Yesi en Jeysy stellen je constant op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Noord Sulawesi, en dat doen ze echt enorm goed.
  • We hebben dit jaar alweer een flink aantal donaties mogen ontvangen, en daar zijn we heel dankbaar voor.

Afgelopen December waren Yvonne en Paul bij Thalassa Dive Resorts Indonesia, om samen met Simone en Arjen weer een en ander te bekokstoven om de school en onze studenten een handje te helpen naar een mooie toekomst in het (duik)toerisme.

Daar heb jij als sponsor of donateur ook zeker aan meegeholpen. Dankzij je gulle donaties mochten we weer enorme aantallen duikuitrusting laten overvliegen, dus ook een bedankje aan de vakantiegangers die vrijwillig extra baggage meenamen afgelopen jaar!

Zien we je op Duikvaker?

Op 3 en 4 februari staan we als vanouds weer op de beursvloer van Duikvaker, gezellig in de stand van Simone’s Thalassa Dive Resorts Indonesia (Hal 2, Standnummer 2a12), en we hopen je dan ook te mogen verleiden met een kopje koffie, of misschien wel een spontane donatie! De kids in Noord Sulawesi kunnen je hulp goed gebruiken.

Tot in het nieuwe jaar!

Zeer veel gezondheid, geluk en veel goeds. Wij kijken in ieder geval uit naar een mooi 2024. Proost!

Blogger:

Arjen Bokhoven
Als webmaster van de stichting draag ik zorg voor de meeste technische kwesties. Getrouwd en woonachtig in Manado, Noord Sulawesi. Eigenaar van de leukste hond en kat. In mijn vrije tijd speel ik graag darts.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?