Kinderen worden opgeleid voor een baan – het is een “beroepsopleiding”.  De vakken die we onderwijzen zijn:

  • Hoteltoerisme
  • Duiktoerisme
  • Tours & Travel
  • Computertechnologie

Een succesverhaal

Ongeveer 70% van alle kinderen die inmiddels van school af zijn hebben een baan gevonden en sommige hebben zelfs een universiteitsstudie afgerond, iets wat voorheen onmogelijk was voor kinderen uit de dorpen. Twee van hen geven nu les op onze school, acht  zijn PADI Instructeur en een groot aantal is inmiddels Divemaster. De meeste hotels in de stad hebben werknemers afkomstig van onze school en in Thalassa ‘s Duikcentrum duikt u uitsluitend met gidsen die op onze school zijn opgeleid.

De school is een groot succes, maar wordt te klein.

Ze kunnen je hulp gebruiken…

Steun is hard nodig

Inmiddels komen nu ook kinderen van de dorpen op de eilanden en zelfs kinderen uit andere delen van Indonesië naar onze school en keren dan, na het behalen van hun diploma, terug om te werken en hun familie te onderhouden.

Met name de duiktoerisme opleiding, gesponsord door Thalassa Dive Resort en onderwezen door Simone is erg populair. We doen veel goeds maar we kunnen het niet alleen. We hebben uw hulp nodig. Een student adopteren een eenmalige of regelmatige donatie doen…alles is goed. Ons bestuur bestaat voor 100% uit vrijwilligers en leggen u heel graag uit wat u kunt doen om deze kinderen te helpen en ze een beter leven bieden.