of

Activiteiten bij het vieren van Onafhankelijkheidsdag

Cover

Augustus is een maand vol verschillende activiteiten. Dit is ter herdenking van de Onafhankelijkheidsdag van de Republiek Indonesië, op 17 augustus.

Op school worden ook verschillende wedstrijden gehouden van 14-18 augustus 2023. Deze wedstrijden omvatten: volleybal, touwtrekken, koekhappen, potloden in flessen vullen aan een touwtje, knikkeren, zangwedstrijden (“Krisolton Idol”) en badminton. Alle leerlingen van de klassen X-XII namen deel aan deze wedstrijden.

Ze waren zo opgewonden en enthousiast over hun deelname aan de activiteit. Een ander doel van het uitvoeren van deze activiteiten is het bevorderen van een gevoel van eenheid en verwantschap voor de studenten van de Solagratia Vocational High School.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?