of

Ballet in de tropen

Ballet studenten met Chen-Chen

Mevrouw Chen-Chen is balletdocente, speelt traditioneel gitaar (ukelele) en komt uit Suzhou Shanghai China. 

Ze was samen met haar moeder gast bij Thalassa Dive Resort om een OW & Advanced duikcursus te volgen. De cursus werd gegeven door instructeur Rulan Kalebos en assistent Ayu Wandira Salome — oud leerlingen van onze SMK Solagratia school Tongkaina. 

Mevrouw Chen-Chen en haar moeder waren erg blij en geïnteresseerd in hun harde werk, lesmethoden en discipline en waren benieuwd waar ze hun studie gedaan hadden.

Het viel hen op dat ze op z’n jonge leeftijd al zogoed hun werkzaamheden deden en dat ze er zo veel van af wisten. Vanwege deze nieuwsgierigheid bracht Aya, mevrouw Chen-Chen en haar moeder naar de school om kennis te maken met de leraren en leerlingen. 

Zij kwamen met het idee om in de buitenschoolse uren kennis te laten maken met ballet. Vele leerlingen waren enthousiast en wilde graag meedoen aan deze activiteit. Mevrouw Chen-Chen heeft samen met haar moeder een enorme spiegel geschonken aan de school en geplaatst in het klaslokaal. 

Mevrouw Chen-Chen heeft vrijwillig een maand lang ballet en Mandarijnse taallessen gegeven op school. 

We zijn zeer dankbaar voor het prachtige geschenk en inzet die ze voor de school gedaan hebben.

Blogger:

Paul Meijer
Voorzitter van Stichting Kehidupan Anda. Ik hou van reizen, mijn hond en mijn Yvonne. Ik kom jaarlijks naar Noord Sulawesi om te kijken hoe het er voor staat in de school, de leraren en onze dorpskinderen.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?