of

Bedankt Voor Je Gulle Gift!

Scott Haldane Foundation Thalassa 2

Hulp uit de Medische Hoek

Afgelopen najaar 2023 ondernamen leden van de Scott Haldane Foundation een reis naar Thalassa in Noord Sulawesi. Voor een symposium over duik-gerelateerde medische zorg werd gebruik gemaakt van Thalassa’s faciliteiten.

De groep gasten bestond uit in totaal 92 medische professionals: huisartsen, chirurgen, neurologen, en allerlei andere specialisten. Simone maakte gebruik van de gelegenheid een presentatie te geven over Kehidupan Anda en onze school in Tongkaina.

Dit ging zoals gebruikelijk ook gepaard met zang- en dansnummers van onze leerlingen. De infotainment avond diende niet alleen als vermaak voor de gasten, maar ook als bewustwording van de noodzaak voor hulp aan de school.

Er werd door de medici direct driftig overlegd hoe men hier invulling aan kon geven. Dit resulteerde in een aantal fraaie giften:

  • 24-uurs artsendienst waarvan de opbrengst naar de school ging
  • een praktijkbijdrage van de huisartsengroep
  • privé giften
  • een foto expositie over het effect van plastic
  • nieuwe, vaste sponsors
Ineke Kok met een expositie over plastic

Ook wisten we tijdens de Duikvaker expo in Houten twee reizen naar Thalassa te veilen. Ook door verkoop van allerlei artikelen hebben we intussen een mooi geldbedrag opgehaald.

Simone Presentatie Duikvaker

Het startsein kon nu gegeven worden voor een grote renovatie van de school, slaapzaal, keuken en toiletten. De uitvoering hiervan is momenteel gaande. Uiteraard houden we je hiervan uitgebreid op de hoogte.

Namens de kinderen van de school: bedankt!

Het bestuur,
Petra, Yvonne en Paul

Blogger:

Arjen Bokhoven
Als webmaster van de stichting draag ik zorg voor de meeste technische kwesties. Getrouwd en woonachtig in Manado, Noord Sulawesi. Eigenaar van de leukste hond en kat. In mijn vrije tijd speel ik graag darts.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?