of

Diploma uitreiking 2022

Grad Class

In juni 2022 studeerde het derde leerjaar af, onze ‘Covid-generatie’. De groep die geen kans had om werkervaring op te doen en daardoor minder kans op het vinden van een baan.

Voor de duikklas hadden we afgesproken dat ze 3-6 maanden stage zouden lopen, voordat ze op zoek gingen naar een ‘normale’ baan, waar de hele klas het mee eens was. De hotelgroep waagde zijn kans.

Maar eerst feest; in onze spiksplinternieuwe ontmoetingsruimte ‘Semesta’ verzamelden ouders, leerkrachten en leerlingen zich en ontvingen officieel een blijk van afstuderen. Diezelfde avond was het feest en samen met de leerlingen van Landsteede Zwolle hadden ‘onze’ kids het super naar hun zin. Er was zelfs een photo booth die continu bezet was. Een van mijn meest favoriete foto’s is die met Apriani, Marsya en hun oma. Ze zijn vanaf hun 5e en 7e jaar door onze stichting geholpen, in het bijzonder door Silvia, Yvonne en Nico. Apriani werkt nu 2 jaar en Maysia gaat nu starten; beiden ondersteunen hun oma! Dat is precies wat we hebben geprobeerd te bereiken door hen te helpen.

Maysa en Apriani 2010
Oma, Maysa en Apriana 2022

 

Blogger:

Simone Gerritsen

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?