of

Duikvaker 2022 – we zien elkaar!

Het bestuur en vrienden op Duikvaker 2020

Je zult er ongetwijfeld al iets over gehoord en gelezen hebben: in overleg met de standhouders is de Duikvaker verplaatst naar 2-3 April van dit jaar, waar we als vanouds samen met Thalassa aanwezig zullen zijn (alhoewel in een andere samenstelling). Het duikfeest gaat dus gewoon door!

Net als voorgaande jaren kunnen we ook nu weer rekenen op de steun van de lieve mensen die contributies leveren ten behoeve van Kehidupan Anda. Je vindt hieronder een overzicht van leuke en interessante items die te koop zullen zijn op de beurs.

Yvonne Lagarde

Kunstenares Yvonne Lagarde is actief bezig met het beschilderen van geluksstenen voor de beurs. Yvonne is al jarenlang een trouw supporter van Kehidupan Anda.

Yvonne Lagarde

Dive Inspire

We zijn ook druk doende om de gedoneerde artikelen van Ping en Little van Dive Inspire uit te zoeken. Deze bestaan hoofdzakelijk uit sleutelhangers, koelkast-magneetjes en mooie naamlabels voor aan je duikuitrusting. Deze worden op de beurs te koop aangeboden voor € 5,00 waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de stichting.

Dive Insipre

Petra Krijgsman

Dit jaar hebben we Petra weer kunnen strikken voor het maken van mooie gehaakte knuffel-dieren uit de onderwaterwereld. Dit was in 2020 een zeer hot item onder de bezoekers op de beurs. De knuffels worden geveild tegen de hoogste bieder verdeeld over beide beursdagen.

Petra Krijgsman
Petra Krijgsman

Hans Meijer

Speciaal voor de beurs maakt Hans zeer fraaie glassculpturen in de vorm van hangertjes. Deze kunstwerken worden ook verkocht en de opbrengst is voor de stichting.

Hans Meijer is een Nederlandse glaskunstenaar met een achtergrond als wetenschappelijk glasblazer. (sinds 1992). De liefde voor glaskunst kwam toen zijn vaardigheden op een niveau kwamen, dat hij zijn ideeën in glasvormen kon gieten.

Deze glasvormen kwamen nog meer tot leven toen hij in 2007 het werken met gekleurd glas ontdekte en de wetenschappelijke wereld begon te combineren met de kunstwereld van glas. Deze combinatie geeft de unieke stijl van zijn werk, waarbij hij gebruik maakt van verschillende technieken afkomstig uit de hele wereld van Murano tot de Verenigde Staten.

Hans Meijer

Hans werkt achter een toorts met grondstoffen als glazen buizen en glasstaven, maar ook zilver- en gouddampen. Gebruik makend van technieken als implosies en retticellos wat zijn werk het gevoel geeft dat je het van dichtbij wilt bekijken. Zijn drang om nieuwe technieken te leren die hij over de hele wereld ontdekt en de liefde voor het materiaal drijft hem voortdurend vooruit in het vinden van nieuwe mogelijkheden.

Flip Stoltenborgh

Flip Stoltenborgh

Van Flip Stoltenborgh hebben we dit prachtige boek kunnen bemachtigen: Trek in Indonesië.

In dit 400 pagina dikke naslagwerk vertelt Flip hoe zijn passie voor Indonesië is ontstaan. Met vele foto’s en illustraties is het een prachtig boek over reizen, proeven, ontdekken en koken. Zolang de voorraad strekt kun je dit op de beurs bemachtigen waarvan een gedeelte van de opbrengst naar onze stichting gaat.

Flip Stoltenborgh

Blogger:

Yvonne Jacobs

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?