of

Green Youth Movement

Whatsapp Image 2023 09 14 At 20.20.06

Een activiteit van het Indonesische ministerie waaraan onze school heeft deelgenomen is de Green Youth Movement (Groene Jeugdbeweging). Deze activiteit staat onder auspiciën van het Ministerie van Milieu en Bosbouw. De Green Youth Movement is een basisonderwijsprogramma dat een forum biedt voor de jongere generatie om kennis uit te wisselen over het beschermen en beheren van het milieu.

Er deden 4 studenten mee aan deze activiteit, namelijk Aurellia, Mentari, Glendy en Falendro. Het zijn leerlingen uit groep 10 en 11 die afstuderen in gastvrijheid en toeristische diensten.

Deze activiteit werd gehouden van 21-26 augustus 2023 bij het Bunaken National Park Office, en online in geheel Indonesië.

Het doel van deze activiteit is om het begrip en de kennis over het oplossen van milieuproblemen te vergroten. Daarnaast is deze activiteit ook bedoeld om milieuambassadeurs te creëren onder middelbare scholieren en studenten in het beroepsonderwijs in heel Indonesië.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?