of

Hij deed het… en we zijn trots!

Aris Putra 1

Ik heb het over een jonge man genaamd Ariz Putra. Hij was mijn leerling op onze school, studeerde af en begon voor Thalassa te werken als duikgids. Bij Thalassa werd hij Divemaster en instructeur en toen een van onze trouwe gasten Rinie Klein hoorde dat hij het zo goed deed, bood ze hem een ​​beurs aan om aan de plaatselijke universiteit te studeren.

Hij voltooide zijn studie over koraalriffen in een recordtijd van iets meer dan 4 jaar, en het zou sneller zijn geweest als Covid de voortgang niet had vertraagd.

Deze maand, januari 2022, studeerde hij af, en niet alleen dat. Hij deed het cum laude.

Op mijn vraag wat de volgende stap zou zijn, vertelde hij me met tegenzin dat hij, hoewel met veel spijt, niet naar Thalassa zou terugkeren of leraar op de school zou worden. Hij is uitgenodigd om zijn studie in Japan voort te zetten.

Ik ben zeker verdrietig om hem te zien gaan, maar ben tegelijkertijd zo trots en blij voor hem. Deze succesverhalen zorgen ervoor dat ik wil doorgaan met wat we hier doen met de jongeren van de dorpen. Ik hoop dat er meer zullen volgen. Dank je Rinie, zonder jou was het niet mogelijk geweest.

Blogger:

Simone Gerritsen

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?