of

We zitten nu ook op YouTube!

Kehidupan Anda op YouTube

Wist je dat Kehidupan Anda nu een eigen YouTube kanaal heeft?

Hier publiceren we nieuwe (maar ook oudere) video’s over onze school, de duikopleidingen die Simone doet, en verslagen van allerlei activiteiten die onze kinderen in Noord Sulawesi ondernemen.

De leerlingen vinden het prachtig om in onze video’s te verschijnen, vooral in dit tijdperk van social media, influencers en internet celebrities. Het is voor hun een speciaal moment om even in de spotlights te staan, en kunnen ze de video’s kunnen delen met hun vrienden.

In onderstaande video is duidelijk dat vooral Gabriel (de tweede geïnterviewde jongen) het zwaar heeft om niet te bezwijken onder de spanning, los van het feit dat hij natuurlijk gewoon nerveus was voor zijn eerste Open Water duik!

Mocht je nog niet geabonneerd zijn, schroom je vooral niet te subscriben, een comment en een like achter te laten op onze video’s.

De eerste open water duik

Blogger:

Arjen Bokhoven
Als webmaster van de stichting draag ik zorg voor de meeste technische kwesties. Getrouwd en woonachtig in Manado, Noord Sulawesi. Eigenaar van de leukste hond en kat. In mijn vrije tijd speel ik graag darts.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?