of

Reunie op de duikbeurs in Nederland!

Image

Het weekend van 4 en 5 februari stond weer als van ouds in het teken van de duikbeurs, Duikvaker in Houten. Met ons complete team stonden we weer klaar op de stand van Thalassa Dive Resort Indonesië met een gezellig hoekje ingericht met allerlei leuke spullen. Onze hebbedingetjes, alles in het teken van de zee en het duiken, waren te koop voor de stichting. We hadden een grote collectie met koffer-labels, knuffels groot en klein, mutsen, sleutelhangers, lepelhangers met epoxy en sieraden van glas. Alle vrijwilligers droegen met trots hun nieuwe outfit, een paarse polo met logo en naam van de stichting.

Vele beursgangers bezochten ons “winkeltje” en onder een genot van een kopje koffie was het af en toe één grote reünie van allerlei sponsoren en gasten van Thalassa. Met een goed verkooppraatje en uitleg over het doel van de stichting kochten velen één of meerdere items of gaven ze een spontane donatie.

Na twee drukke en zeer gezellige beursdagen kunnen we terug zien op een zeer geslaagd weekend en een bijna lege winkel met een fantastische opbrengst voor de stichting.

Met dank aan Rob, Wilma, Petra, Aksel, Nico, Yvonne, Dive Inspire, Henry Johanis (kokosnoot sleutelhangers) en Hans Meijer (glasblazer).

Blogger:

Arjen Bokhoven
Als webmaster van de stichting draag ik zorg voor de meeste technische kwesties. Getrouwd en woonachtig in Manado, Noord Sulawesi. Eigenaar van de leukste hond en kat. In mijn vrije tijd speel ik graag darts.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?