of

Samen opgroeien in geloof

Img 1807

Op school spelen spirituele waarden een heel belangrijke rol voor leerlingen in hun leven. Het bijbrengen van deze waarden is een belangrijk onderdeel van het mens-zijn in Noord Sulawrsi. Deze ontwikkeling is een brug voor studenten om individuen te worden die goede spirituele waarden hebben én de juiste capaciteiten in hun vakgebied. Tegen deze achtergrond hield de school geestelijke opbouw. “Spiritual Building” is een van de buitenschoolse activiteiten op school.

Deze activiteit werd gehouden op vrijdag 26 januari 2024 op school en werd bijgewoond door alle leerlingen van klas X tot klas XII.

Het doel van deze activiteit is om leerlingen aan te moedigen om een goede houding aan te nemen en meer te weten te komen over spititualiteit, een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van het milieu te hebben en hun gevoel van saamhorigheid en familie te vergroten.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?