Deze activiteit is eigenlijk een voortzetting van wat we vorig jaar deden, in 2023 In die tijd ging het allemaal om het delen van informatie over scouting. Dit jaar gooien we het over een andere boeg en maken we er een kampeertrip van! We gaan lekker buiten bezig zijn, nieuwe vaardigheden leren en plezier maken.

Het kamp wordt gehouden van 8 tot 10 februari 2024. We beginnen met het maken van ouderwetse tenten en zorgen dat we alles hebben wat we de komende dagen nodig hebben. Alle leerlingen van groep X tot en met XII zijn uitgenodigd om mee te doen.

Het belangrijkste doel van deze activiteit is om ons te helpen verantwoordelijker, zorgzamer en bewuster van onze omgeving te worden. Het gaat er niet alleen om dat we goed voor onszelf zorgen, maar ook dat we bezorgd zijn om anderen en onze omgeving.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?