of

Voorbereiding op een baan

Voorbereiding op een baan

De voorbereiding op een beroepsopleiding is een van de activiteiten die worden uitgevoerd voordat studenten een beroepsopleiding gaan volgen in een hotel of resort. Deze activiteit werd op 16 oktober 2023 op school uitgevoerd, met deelname van alle 12e jaars studenten met als hoofdvak horeca en toerisme, in totaal 19 personen. Deze activiteit werd geopend door het schoolhoofd en vervolgd met het verstrekken van materiaal.

Het doel van deze activiteit is om alle studenten voor te bereiden op en te informeren over veel zaken tijdens het uitvoeren van een beroepstraining. Een daarvan is hoe studenten goede relaties opbouwen en onderhouden met werknemers en in staat zijn om de goede naam van de school en zichzelf hoog te houden.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?