of

Yara’s Laatste Dag

Cover

Yara Senna Zomer is een studente uit Nederland, specifiek uit Landstede, die van september tot november 2023 voor 3 maanden een beroepsopleiding volgt op onze school (Solagratia Christian Vocational High School). Yara volgt een opleiding tot sportleraar voor alle leerlingen van de klassen X tot XI.

Op haar laatste schooldag, vrijdag 24 november 2023, hield ze een sporttoernooi. De activiteit werd geopend met turnen en dansen. Daarna ging het verder met de hoofdactiviteiten, namelijk voetbal en volleybal. Deze activiteit werd bijgewoond door alle leerlingen, werd erg goed uitgevoerd en was erg leuk. Deze activiteit eindigde met een toespraak van Yara en het maken van groepsfoto’s, evenals het delen van foto’s die door Yara waren gemaakt met alle leerlingen.

Deze activiteit is gemaakt als bedankje voor Yara omdat ze 3 maanden bij ons op school is geweest en als afscheidsdag tussen Yara en alle leerlingen. Yara ziet er gelukkig uit, maar is ook erg verdrietig omdat ze van haar vrienden op school afscheid moet nemen.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?