of

Yeeeey onze gasten komen!

Img 8225

Op 26 juli 2023, om precies te zijn, kwamen de families Blankestyn en Leurs onze school bezoeken. Ze kwamen de staat van de school bekijken. We namen ze mee door de school en bekeken alle faciliteiten in de school.

Deze faciliteiten variëren van klaslokalen, lerarenkamers, bibliotheken, horeca laboratoria, reis bedrijfslaboratoria, computer laboratoria en buitenschoolse ruimtes. En dat niet alleen, ze zagen ook de slaapzalen in de school. Deze slaapzaal wordt bewoond door docenten en studenten die ver van school wonen. Er wonen 4 leraren en 5 studenten in de slaapzalen. Ze ontmoetten en praatten ook een beetje met de studenten die in de bibliotheek studeerden.

De Blankestyns en Josine Leurs hadden zoveel plezier op school. Aan het einde van hun bezoek aan school gingen ze met verschillende leerkrachten en leerlingen op de foto. En het zal een herinnering zijn voor onze school.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?