Bedankt Voor Je Hulp!

Oplus 2

Hele families verloren ALLES wat ze hadden!
Op 7 april 2024: het regenseizoen kwam tot een gewelddadig einde. Het gebied van Bitung maar vooral Lembeh had te lijden onder een tropische regenstorm die overstromingen en aardverschuivingen veroorzaakte. Het stromende water verwoestte dorpen en infrastructuur en bracht honderden mensen op de vlucht.

We ontdekten dat niet minder dan 45 families in de 3 dorpen letterlijk alles hadden verloren, hun huizen en al hun bezittingen.

Oplus 2
Oplus 2

Op 21 april bezochten we alle plaatsen die getroffen waren door overstromingen en aardverschuivingen om extra hulp te bieden, waaronder: 25 zakken rijst van 10 kg, 320 melamine borden, 149 glazen, 20 dozijn lepels, 33 rijstlepels, 45 pannen en 45 potten.

Namens alle bewoners die hulp hebben ontvangen uit Baturiri Village, Pintu Kota Besar Village, Pintu Kota Kecil Village, Mawali Village en Batu Lubang Village.

Oplus 2
Oplus 2
Oplus 2
Oplus 2

We betuigen onze oprechte dank aan alle families, vrienden en familieleden die hebben geholpen. Alle hulp betekent veel voor ons. Nogmaals hartelijk dank.

We willen ook graag de volgende mensen bedanken voor hun schenkingen:
FEI Electronics Optics B.V. voor een donatie van €350
Dirk Bogatzki voor een donatie van €200

Blogger:

Yesi Pontoh
Ik vind het geweldig om deel uit te maken van Kehidupan Anda en om alle activiteiten op de school te delen. Mijn dagelijkse bezigheden bestaan uit het verzorgen van mijn vader en werken bij Thalassa als multimedia-assistent. Ik geniet van fotografie en het maken en bewerken van video’s.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?