of

In memoriam…

Featured Hermanto

Op vrijdagmorgen 10 juni ontvingen wij het droevige bericht dat Herman Sastrowijaya (ook bekend als Hermanto) op 39 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Vele van ons kennen Hermanto van een bezoek aan Thalassa als Guest Relations Officier, of een bezoek aan de school. In de vele jaren dat we met Hermanto hebben samengewerkt heeft hij zich altijd vol overgave ingezet voor de leerlingen, zowel binnen als buiten de school. Hermanto was in staat om het beste uit de leerlingen te halen. Dit hebben we alle samen kunnen ervaren door de talrijke zang- en dansvoorstellingen bij een bezoek aan Thalassa Manado.

Zo zorgde hij voor het instuderen van zang en dans alsmede de kostuums en grimeur, waaronder de zeer bekende en alom geprezen act van de Trash Zombies.

Daarnaast zag Hermanto er op toe dat kinderen en studenten werden toegelaten in het project, maar was ook zeer betrokken bij het wel en wee van de studenten. Na een melding van de leraren of andere instanties bezocht hij het gezin thuis om de situatie te beoordelen.

Herman spreekt een leerling streng toe.

Hiervan maakte hij een volledig verslag met foto’s. Zo was het mogelijk grip te houden over de noodzaak van ondersteuning door de stichting en haar donateurs. Tevens zag hij er op toe dat het bestuur een financieel periodiek verslag kreeg van de geldstromen.

Op maandag 13 juni is Hermanto onder grote belangstelling begraven. Het heeft vele van ons pijn hebben gedaan hierbij niet aanwezig te kunnen zijn. We zullen voor altijd zijn lach en warmte in herinnering blijven houden. 

“Condoleances en welgemeende liefde. Van: de grote familie en educatieve stichting SMK Solagratia Tongkaina.”

Rust in vrede goede vriend, je ging véél te vroeg.

Blogger:

Arjen Bokhoven
Als webmaster van de stichting draag ik zorg voor de meeste technische kwesties. Getrouwd en woonachtig in Manado, Noord Sulawesi. Eigenaar van de leukste hond en kat. In mijn vrije tijd speel ik graag darts.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?