of

Vaardigheidstest

Img 3199

De vaardigheidstest is eigenlijk een groot examen dat alle laatstejaars op de middelbare beroepsschool moeten afleggen. Het is bedoeld om te controleren of ze de afgelopen drie jaar alles hebben geleerd wat ze zouden moeten leren.

Er waren in totaal 18 studenten, waarvan er 11 gastvrijheid en 7 toerisme studeerden.

De test voor de hospitality kids was op donderdag 25 april 2024. Ze konden kiezen uit twee verschillende pakketten: pakket 2, dat helemaal draaide om frontoffice-personeel (of FO, zoals ze het noemen), of pakket 1, dat draaide om chef-kok zijn. Maar ze kozen pakket 2. En de toeristische zakenkinderen hadden hun test de volgende dag, vrijdag 26 april 2024. Ze konden kiezen uit vier verschillende pakketten, maar ze gingen voor pakket 4, dat helemaal draaide om het zijn van een reisleider. De dingen met de reisleiding zouden op het vliegveld gebeuren, terwijl de dingen met de stadstour in het centrum van Manado City zouden zijn.

Het hele punt van deze test is om ervoor te zorgen dat de kinderen echt weten wat ze doen en het kunnen toepassen in de echte wereld. Ze moeten dus hun vaardigheden laten zien en zichzelf bewijzen.

Blogger:

Jeysy Manahede
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van Kehidupan Anda omdat ik zo verhalen en interessante dingen die op de school gebeuren kan delen. Ik ben een van de leraren op de school en geef les in culturele kunst en religie. Ik kom van een van de eilanden in Noord-Sulawesi. Ik speel gitaar, zing en zwem.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?