of

Van de bestuurstafel

Zij aan zij

We zijn alweer anderhalve maand verder in 2022, onze kinderen hebben je een voorspoedig en gezond 2022 toegewenst, en de wereld lijkt zich op te maken voor de terugkeer naar een bestaan met mooie duiken en veel reisplezier. Wij hebben er in iedergeval weer zin in!

Updates aan de site

Onze vaste subscribers hebben het al kunnen zien in de toegezonden mails en op onze Facebook pagina, is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website. Dit is hoofdzakelijk gedaan door Arjen (vanuit Indonesië) om het geheel in een compleet nieuw eigentijds jasje te steken. We hebben nu een prachtige huisstijl, en de website ook tweetalig: Nederlands en Engels.

In voorgaande posts kun je lezen hoe het een en ander tot stand is gekomen. Na wat opstartproblemen met onze mailing list kan iedereen zich nu aanmelden voor de nieuwsbrief, die je om de zoveel maanden zult ontvangen in je mailbox. Als je je dus niet aanmeldt, ontvang je geen nieuwsbrief en dit zouden natuurlijk jammer vinden!

Bedankt voor je steun!

We staan nog aan het begin van het nieuwe jaar, een tijd waarin we de balans opmaken van het afgelopen jaar en vooruit kijken. Helaas hebben we door verschillende omstandigheden afscheid moeten nemen van een aantal donateurs, maar ook nieuwe helden mogen verwelkomen. Vanaf deze plaats willen we je dan ook bedanken voor de steun die we jarenlang hebben mogen ontvangen. Door jouw hulp hebben de kinderen in Noord Sulawesi nog steeds de mogelijkheid op een betere toekomst met degelijk onderwijs.

Andere plannen?

Helaas krijgen we niet altijd bericht wanneer mensen hun donateurschap willen beëindigen. We vragen bij het aangaan van het donateurschap niet om een automatische afschrijving, je dient hiervoor zelf zorg te dragen. Dit is voor ons erg belangrijk voor het aantal kinderen die in het project kunnen meedraaien zodat de kosten gedekt zijn. Daarom even ter verduidelijking:

Als je het donateurschap wenst te beëindigen, (wat we uiteraard jammer vinden) dan vragen we je af te melden.

Al met al, in dit nieuwe jaar kunnen we hopelijk weer met z’n allen met eigen ogen zien hoe het de kids vergaat. En dit kan natuurlijk samen met een verblijf bij Simones prachtige nieuwe plek: Thalassa Dive & Wellbeing Resort, en natuurlijk het vertrouwde Thalassa Dive Resort Lembeh.

Hopelijk tot snel!

Blogger:

Paul Meijer
Voorzitter van Stichting Kehidupan Anda. Ik hou van reizen, mijn hond en mijn Yvonne. Ik kom jaarlijks naar Noord Sulawesi om te kijken hoe het er voor staat in de school, de leraren en onze dorpskinderen.

Deel artikel:

Wat fijn dat je je wilt inzetten voor onze kids!

Hoe werkt het?

Sponsor een kind

Hoe werkt het?